loading...
لایت مد - مد و لباس | دکوراسیون | آرایش و زیبایی | آموزش
سوتین

موم گرم کن خشابی DEPILATORY HEATER

لایت مد بازدید : 189 1393/07/04 نظرات (0)

روان کاو کیست,روانپزشک کیست

 

روان کاو ، روان پزشک، روان درمانگر ، چه تفاوتی با هم دارند؟چه زمانی به یک روان کاو باید مراجعه کنیم ؟ چه زمانی باید اولین مراجعه را داشته باشیم ؟
در ابتدا باید بگوییم زمانی که برای مشاوره مراجعه می کنید باید مشاوره خود را از تمام حقایق زندگی تان آگاه کنید . هرگز به او دروغ نگویید یا از گفتن موضوعی خجالت نکشید . مشاور شما محرم راز شماست .
* روان شناس :
افراد مشاوری که به روان شناس مشهور هستند یک سری اطلاعات و توصیه های دانشگاهی را دنبال می کنند . آنها طبق قوانین روان شناسی که بر آن تسلط دارند به بیماران خود مشاوره می دهند و به روح انسان های نزدیک می شوند . عقده های کودکی ، بزرگسالی ، بهبود روابط زناشویی ، روابط بزرگسالان ، بیماری های عصبی و .... را درمان می کنند .
* روان پزشک :
این افراد دارای گواهی رسمی از نظام پزشکی هستند و می توانند داروهای خاصی را همراه با مشاوره های روان شناسی به بیماران ارائه دهند .
* روان کاو :
این افراد رفتار بیماران خود را آنالیز می کنند و با استفاده از تئوری های روان شناسی ، بیماران خود را درمان می کنند .
* روان درمانگر :
این افراد توصیه های خاصی را دنبال می کنند و تئوری های مخصوص خود را دارند . این افراد نه تنها در کلینیک های مشاوره حضور دارند بلکه می توانند در مدارس ، و یا سایر محیط های نیز حضور داشته باشند و به بیماران خود مشاوره بدهند .
برای ویزیت توسط مشاورانی که در بالا توضیح داده شد شما باید در وحله ی اول : بیماری یا مشکلی که به آن دلیل قصد مراجعه به مشاوره را دارید بشناسید و تحقیق کنید که آیا موضوعی که مد نظر شما می باشد در تخصص کدامیک از مشاوران است برای مثال آیا برای درمان مشکل خود به دارو نیاز دارید یا خیر ؟
بسیاری از افراد فکر می کنند حتما باید مشکل یا بیماری روحی خاصی داشته باشند تا به یک مشاوره مراجعه کنند .
شما می توانید برای موضوعاتی که حتی به نظرتان مهم نیست نیز به مشاوره مراجعه کنید . موضوعاتی مانند : تقویت اعتماد به نفس چه در کودکان و چه در بزرگسالان ، بیش فعالی بیش از حد کودکان، مشاوره پیش از ازدواج ، مشاوره جهت رفتار صحیح در روابط زناشویی، نا امیدی یا شکست در رابطه های نامزدی یا ازدواج، مشکلات تحصیلی ، احساساتی مانند خجالتی بودن بیش از حد و ... یک مشاور می تواند تمام مشکلات شما را حل کند .
هدف از مراجعه به یک مشاوره چیست ؟
*هدف از مراجعه به یک مشاور ، بیان کردن احساسات خود ، درد و دل کردن با شخصی که امین است و می تواند شما را در حل مشکلتان یاری دهد .
* خارج شدن از حالی که در حال حاضر بر شما حاکم شده است ، از یاس و نا امیدی ، تعریف کردن موضوعی که ذهن شما را مخدوش کرده است ، برای شخصی که امین باشد و از همه مهمتر بتواند با آگاهی که دارد توصیه های اساسی را به شما انتقال دهد .
مشاوران حتی می توانند شما را در مسائل جنسی تان نیز یاری دهند ، تعجب کردید ؟ بله ! بسیاری از مشاوران به بیماران خود توصیه های جنسی و مشاوره ی جنسی نیز ارائه می دهند .
برای مثال افرادی که مشکلات جنسی دارند هر کسی را محرم خود نمی دانند که با او مشاوره کنند و یا آن شخص دارای اطلاعات کاملی نمی باشد و یا راه حل هایی که معرفی می کند صحیح نیست ولی با مشاوره تان راحت تر هستید برای مطرح کردن پرسش هایتان و مطمئن هستید که توصیه های او صحیح است .
منبع:بیتوته،جهانی ها
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
بهترین های سایت

 مقالات آرایشی و بهداشتی

 آموزش آشپزی

 بخش مدل ها

 پزشکی و سلامت