loading...
لایت مد - مد و لباس | دکوراسیون | آرایش و زیبایی | آموزش
سوتین

موم گرم کن خشابی DEPILATORY HEATER

لایت مد بازدید : 867 1392/08/20 نظرات (0)

شایع ترین میکروب های موجود در لوازم آرایشی و کیف آرایشی شما ، شامل باکتری استافیلوکوک اپیدرمیدیس (عفونت استافی)، ویروس تبخال و قارچ ها می باشند.

انواع تسترهای لوازم آرایش

در فروشگاه های لوازم آرایشی، شما می توانید قبل از خرید، مواد آرایشی را تست کنید. ولی ممکن است بعد از تست، دچار آنفلوانزا و یا عفونت قارچی شوید.

فرض کنید می خواهید رژ لب بخرید و آن را تست می کنید. ولی اگر فردی مبتلا به تبخال دهان، قبل از شما آن رژ را امتحان کرده باشد، شما با این کار ویروس تبخال را به دهان خود منتقل می کنید.

بنابراین بهتر است از فروشنده بخواهید که یک تستر جدید را برای شما باز کند.

 

وجود میکروب ها در کیف لوازم آرایش

وجود میکروب ها در کیف لوازم آرایش

چگونگی شستن لوازم آرایشی

شستن یکی از مطمئن ترین راه ها برای جلوگیری از ورود باکتری ها به پوست می باشد.

برای اطمینان از اینکه هیچ باکتری در لوازم آرایشی وجود ندارد، صورت خود را خوب بشویید.

اگر صورت و یا محل قرار دادن لوازم آرایش (مثل کیف لوازم آرایش) آلوده باشد، میکروب ها به پوست شما می رسند و موجب بیماری آن می شوند.

دست های شما نیز باید تمیز باشند تا میکروب را از طریق دست هایتان به لوازم آرایشی و صورت خود منتقل نکنید.

روش صحیح شستن قلم مو

گاهی اوقات، میکروب در مواد آرایشی نیست، بلکه در وسایلی که برای آرایش کردن استفاده می کنید وجود دارد.

آخرین باری که قلم موی آرایش خود را تمیز کرده اید را به یاد می آورید؟

بهتر است هر چند مدت یک بار، قلم موی آرایش خود را تمیز کنید. با این کار میکروب ها، آرایش های قبلی و چربی ها از قلم مو پاک می کنید.

برای تمیز کردن قلم مو از شامپوی بچه و آب گرم استفاده کنید.

اگر شما دچار تبخال، قرمزی چشم و یا بیماری های پوستی هستید، تا برطرف شدن بیماری تان، از وسایل آرایش یک بار مصرف استفاده کنید.

شناسایی علائم آلودگی مواد آرایشی

با فوت کردن قلم موی آرایش، میکروب های دهان از طریق بزاق بیرون می آیند و روی قلم مو قرار می گیرند.

قرمزی پوست یکی از علائمی است که متوجه آلودگی آرایش می شویم.

ممکن است یک واکنش آلرژی زا در شما ظاهر شود که به علت وجود میکروب در آن ماده می باشد.

دیگر علائم هشداردهنده عبارت است از تغییر رنگ پوست، التهاب خفیف و یا خارش.

اگر شما این علائم را دیدید، دیگر آرایش نکنید و به پزشک متخصص پوست مراجعه کنید.

دانستن: تاریخ انقضای لوازم آرایش

هیچ تاریخ انقضایی روی ریمل، سایه چشم و ... نوشته نشده است، پس چه موقع باید آنها را دور انداخت؟

اگر رنگ لوازم آرایشی تغییر کرد و یا روی نوک لوازم آرایشی (مثل رژ لب)، نقطه ای با رنگ متفاوت آشکار شد، این نقطه ممکن است باکتری و یا قارچ باشد، پس باید فورا آن را دور انداخت.

برخی محصولات زیبایی دارای یک عمر مفید می باشند و به همین خاطر تاریخ انقضا دارند از قبیل: لوسیون ها و یا نرم کننده های لب.

اگر عمر مفید این محصولات تمام شده باشد، میکروب ها درون آن رشد می کنند و سبب بیماری می گردند.

نکات طلایی و حیاتی

- لوازم آرایشی که در ظروفی دهان گشاد نگهداری می شوند و لازم است با انگشت آن را بردارید (مثل برخی ظروف کرم پودر)، نسبت به محصولاتی که با دست تماس پیدا نمی کنند (مثل کرم پودر تیوپی) بیشتر آلوده می شوند.

- اگر بیمار هستید، از قلم مو یا اسفنج، برای آرایش لب و چشم ها استفاده کنید و قلم مو و یا اسفنج را بعد از آن بشویید.

- قبل از استفاده از برق لب، برای کم کردن آلودگی آن، از لیسیدن لب های خود اجتناب کنید.

- لوازم آرایش پودری (مثل رژگونه) نسبت به لوازم آرایش مایع (مثل رژ مایع) و کرمی (مثل کرم پودر) کمتر آلوده می شوند.

 

 نکاتی که باید درهنگام استفاده از لوازم آرایش درنظر گرفت؟

وجود میکروب ها در کیف لوازم آرایش

امروزه خطر استفاده از لوازم آرایش تا این حد جدی و مرگ آور نیست اما هنوز هم مشکلات و بیماریهایی وجود دارند که از طریق یک خط چشم ساده یا کرم پودر منتقل میشوند.

تبخال، کهیر، جوشهای متورم و گل مژه تنها چند نمونه کوچک از بیماریهایی هستند که با لوازم آرایش نامناسب وآرایش غیراصولی و عدم رعایت اصول ایمنی و بهداشتی ایجاد میشوند.

 

چگونه میتوان اصول ایمنی وبهداشت در لوازم آرایشی وآرایش رارعایت کرد؟

در اینجا به چند قانون ساده در این زمینه اشاره میکنیم

  • استفاده مشترک ممنوع!

به اشتراک گذاشتن لوازم آرایش، چه با دوستان نزدیک و چه با مشتریان غریبه آرایشگاه و کسانی که از جعبه تست لوازم آرایش در فروشگاه استفاده میکنند، یکی از ساده ترین روشهای پخش باکتری است. استفاده از روژ لب دیگران میتواند به سادگی شما را به تبخال مبتلا کند. ابتلا به تورم و خشکی لب هم بسیار بالاست. اما از همه خطرناکتر محصولات آرایش چشم هستند.

استفاده مشترک از ریمل یا هرگونه وسیله آرایش چشم میتواند به سادگی موجب خارش و سرخ شدن پلک و حتی بدتر از آن، ابتلا به شپش مژه شود. اگر قصد دارید در فروشگاه یک محصول آرایشی را امتحان کنید، حتما از برس جداگانه استفاده کنید یا حتی یکی دو گوش پاک کن همراه ببرید و برای تست سایه و محصولات دیگر از آن استفاده کنید.

  • لوازم آرایش مناسب با پوست انتخاب کنید.

همه افراد پوست های متفاوتی دارند پوستهای خشک،چرب،مختلط،نرمال که هر کدام باید لوازم آرایش مناسب باپوست خودرااستفاده کند.

  • لوازم کهنه را دور بریزید.

آیا کشوی میزتان پر از لوازم آرایش نیمه استفاده شده است؟ هرچه زودتر آنها را دور بریزید. مواد نگهدارنده موجود در محصولات آرایشی به مرور زمان خاصیت خود را از دست میدهند و محصول فاسد میشود. محصولات کهنه موجب تورم و خارش پوست میشوند. معمولا اگر میخواهید لوازم آرایشتان عمر بیشتری داشته باشند، باید آنها را در محلی خنک و دور از نور و گرمای ناگهانی قرار دهید.

قرار دادن لوازم آرایش در اتوموبیل، به خصوص در فصل نابستان موجب فاسد شدن سریع آنها میشود. بسیاری از مواد آرایشی دارای تاریخ مصرف هستند که از شش ماه تا یک سال متغیر است. یک روش فوق ساده برای آزمودن کیفیت مواد آرایشی، بوییدن آن است. اگر رنگ و جنس محصول تغییر کرده و به خصوص بوی آن مانند همیشه نبود، این ماده دیگر برای مصرف مناسب نیست.

  • اپلیکاتورهای لوازم آرایشی را تعویض کنید.

هر محصول آرایشی با وسیله ای اعم از بالشتکهای پودر، قلمهای نوک اسفنجی سایه چشم، برس مخصوص ریمل و قلم خط چشم به چهره افزوده میشود. این اپلیکاتورها باید زود به زود تعویض شده یا به خوبی شسته و خشک شده و مجددا مورد استفاده قرار گیرند زیرا باکتریها به سادگی در آنها باقی مانده و تکثیر میشوند و در مرتبه بعد مجددا به چشم یا صورت شما باز میگردند. اسفنجهای مخصوص کرم پودر بهتر است هر هفته و برسهای لوازم آرایش چشم هر ماه تعویض یا با شامپو بچه یا صابون ملایم به خوبی شسته و خشک شوند.

  • دهان ما حاوی انواع باکتریهاست که وجود آنها در دهان مشکلی ایجاد نمیکند اما این باکتریها نباید بر روی چشم منتقل شوند.

افزودن آب معمولی به لوازم آرایش خشک نیز ممنوع است. آب میتواند مواد نگه دارنده موجود در محصول آرایشی را رقیق کرده و به این ترتیب میکروبها در درون این مواد رشد کرده و موجب عفونت چشم میشوند.

  • پس ازاستفاده از لوازم آرایش درب آنهارا ببندید.

بسیاری از لوازم آرایش حاوی مواد نگهدارنده ای هستند که باکتریها را از بین برده و عمر مفید

کالا در فروشگاه را افزایش میدهد. اما به محض اینکه درب این محصول گشوده شده و در معرض محیط خارج قرار بگیرد، در معرض میکروبها و باکتریها قرار میگیرد. این حالت یا عمر مفید محصول را کاهش میدهد یا اینکه محصول را در معرض باکتریهایی قرار میدهد که مواد نگهدارنده نمیتوانند با آن مقابله کنند. هرچه درب این محصول بیشتر باز و بسته شود یا درب آن باز بماند، ارگانیسمهای بیشتری وارد آن میشوند. پس همواره درب لوازم آرایشی و بهداشتی خود را محکم ببندید.

  • لوازم آرایشی طبیعی را بشناسید.

لوازم آرایشی که با عنوان "طبیعی" یا natural عرضه میشوند، معمولا برای اشخاص دارای پوست حساس یا دارای آلرژی و یا افرادی که اصولا علاقه ای به استفاده از مواد شیمیایی ندارند بسیار مناسب است. اما این محصولات یک نقطه ضعف هم دارند. زیرا این محصولات دارای مواد نگهدارنده شیمیایی نیستند و طبعا نسبت به محصولات شیمیایی عمر کوتاهتری هم دارند.

 

  • قبل از خواب صورت خود را پاک کنید.

هنگام خواب، به پوست و مژه های خود هم استراحت بدهید. اگر ریمل را در طول شب بر روی مژه ها باقی بگذارید، این امکان وجود دارد که ریمل خرد شده و داخل چشم برود و موجب سرخی و خارش چشم و پلک شود. یک برنامه ساده شستشو و پاک کردن آرایش در شب میتواند تضمین کند که شما صبح با نشاط درونی و بیرونی از خواب بیدار شوید و اثری از چشمان خون گرفته و پوست متورم در چهره شما دیده نشود.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
بهترین های سایت

 مقالات آرایشی و بهداشتی

 آموزش آشپزی

 بخش مدل ها

 پزشکی و سلامت