loading...
لایت مد - مد و لباس | دکوراسیون | آرایش و زیبایی | آموزش
سوتین

موم گرم کن خشابی DEPILATORY HEATER

لایت مد بازدید : 153 1395/01/16 نظرات (0)

انواع لک های پوستی درمان آنها

انواع لک های پوستی درمان آنها

1- ملاسما یا لک حاملگی
یکی از شایع ترین علل ایجاد لک صورت ملاسما است و عموما در خانم ها دیده می شود که یک لک اکتسابی قهوه ای رنگ است که به صورت آهسته به وجود می آید. این لک ها بیشتر در زنان حامله ظاهر می شود و به لک های حاملگی شهرت دارد، ولی در خانم های مجرد و مردان نیز دیده شود.

این لک ها در گونه ها، پیشانی و چانه دیده می شود و در افراد سبزه نمود بیشتری دارد. لک های پوست معمولا پس از زایمان ناپدید می شود، اما ممکن است برای مدت ها باقی بماند. این نوع لک ها ممکن است بدون علت مشخص یا به صورت ارثی، و در اثر نور خورشید تیره تر می شود.قبل از قاعدگی، لک ها واضح تر می شود. ملاسما یا لک حاملگی به طور شایع در خانم هایی که قرص ضد بارداری مصرف می کنند، دیده می شود که در تماس با نور آشکارتر می شود. خانم ها در زمان بارداری دچار لک می شوند.که با قطع قرص بارداری از بین می روند و گاهی در بعضی افراد هرگز به طور کامل برطرف می شود. خانم ها در زمان بارداری این لک  ها پیدا می کنند. زمان زیادی طول می کشد تا پس از قطع قرص ضد حاملگی، این لک بر طرف شود و یا ممکن است که هرگز به طور کامل برطرف نشود.

انواع لک های پوستی درمان آنها


2- کک مک یا فرکل
کسانی که دارای  پوست روشن، موهای قرمز یا بلوند و چشمان آبی هستند، کک و مک دیده می شود و از سن 5 سالگی شروع شده وبه صورت لک های کوچک قهوه ای روشن، در مناطقی از بدن مثل صورت، شانه و پشت دیده می شود

.در تابستان تعداد، اندازه و عمق کک مک افزایش می یابد و در زمستان کوچک تر، روشن تر و کم تعدادتر می شود.در افراد مبتلا به فرکل، شیوع خال های بدن افزایش می یابد. کک مک هایی که در سنین پایین شروع می شود و در زمستان هم باقی می ماند، بایستی حتما توسط پزشک بررسی گردد.

3- لک های پیری
لک های پیری در اثر افزایش سن وتماس با نور آفتاب بوجود می آید. معمولا این لک های قهوه ای به اندازه ی یک سانتی متر یا بیشتر که روی صورت و پشت دست ها از سنین 30-40 سالگی شروع می شود که بهتر است درمان شود تا به مرحله بدخیم خود نرسد.

4- لک های ناشی از سوء تغذیه و کمبود ویتامین
این لک ها در اثر کمبود ویتامین B12 اتفاق افتاده و در نژادهای با پوست تیره شایع تر است. این لک ها ظاهر لکه لکه دارند.در اثر کمبود ویتامین, A ,C اسید اسکوربیک این لک ها گسترده بوده و همراه با برجستگی هایی ظاهر می شود.

انواع لک های پوستی درمان آنها

5- لک در اثر مصرف بعضی داروها
مصرف بعضی داروها از قبیل کلرپرومازین، دی پنیسیلامین، هیدانتوئین، داروهای ضد مالاریا و داروهای ضد سرطان باعث ایجاد لک می شوند. مصرف طولانی مدت قرص ماینوسیکلین در درمان جوش و غرور جوانی، باعث تیرگی پوست در نواحی جوش های ملتهب و قرمز می شود.

6- لک ناشی از التهاب پوست
پس از التهاب های پوستی در اثر بیماری هایی مثل لیکن پلان (بیماری التهابی پوست و دهان)، لوپوس اریتماتویا (بیماری التهابی بافت همبند پوست)، بعد از سوختگی پوست در اثر آفتاب سوختگی یا سوختگی خفیف با عوامل دیگر، جوش غرور جوانی دست کاری شده، سائیدن پوست برای برطرف کردن اسکار(جای زخم) و فرو رفتگی پوست در همان محل این نوع لک ایجاد می شود.

این لک ها در نژادهای تیره و افراد سبزه شایع تر است و بیشتر در نواحی باز بدن مثل صورت رخ می دهد. همچنین ضربه به پوست، محکم کشیدن کیسه و لیف زبر در حمام یا مالش پوست ران ها روی یکدیگر هنگام راه رفتن در افراد چاق، می تواند باعث ایجاد لک در همان محل شود.

7- لک ناشی از بیماری ها
بعضی لک ها در اثر بیماری هایی مثل آسم ، نارسایی کبدی و کلیوی که در زمان حملات آسماتیک، تیرگی منتشر پوست برای سه تا چهار روز ممکن است وجود داشته باشد بوجود می آید. همچنین در روماتیسم و نارسایی کلیه و سیروز کبدی و بعضی بیماری های دیگر تیرگی گسترده ی پوست دیده می شود.

8- لک هایی با علل متفرقه
ملانیسم یا لک ارثی منتشر بدن؛ لک اطراف دهان؛ لک اطراف چشم و لک های کوچک قهوه ای در نقاط مختلف بدن است که می تواند همراه یا بدون علایم دیگر باشند.

عطرها و ادوکلن هایی که حاوی متوکسی پورالن و برگاموت هستند، اگر پس از استعمال روی پوست در معرض نور آفتاب قرار گیرند، باعث لک های تیره در پشت گوش، گردن و صورت می شوند.

لک های شغلی نیز در اثر تماس با ترکیبات حاوی تار مانند آسفالت و روغن های معدنی، و تماس با نور آفتاب به وجود می آیند.

انواع لک های پوستی درمان آنها
برای بعضی از این لک ها باید به پزشک مراجعه کرد.

9-  لک های قرمز
برای درمان این نوع لک ها استفاده از داروهای موضعی مثل هیدروکسین، تره سنیونین، اسیدهای آلفا هیدروکسی، اسید کوجیک، اسید آزلاتیک و کراترکسی ها مثل اسید ساسبک، اسید لاکتیک؛ و نیز روش های درمانی مانند پلیگیک های شیمیایی مثل TCA ، فنول، محلول جستر و پا ارم بریزن، کوتر کرایو؛ و به کارگیری لیزرهای اربیوم یاک، لیزر CO2 و لیزر روبی مواردی هستند که پزشک با توجه به آزمایشات و گاهی تکیه برداری از پوست برای درمان از آنها استفاده می کند.
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
بهترین های سایت

 مقالات آرایشی و بهداشتی

 آموزش آشپزی

 بخش مدل ها

 پزشکی و سلامت